It is currently Thu Aug 06, 2020 4:54 pm




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
 HELP with Quicktime pro, can't open my entire sequence 
Author Message

Joined: Sat Feb 06, 2010 11:25 pm
Posts: 8
Post HELP with Quicktime pro, can't open my entire sequence
i just shot my first hdr timelapse. but when i try to open the photos in an image sequence, quicktime won't open all the files. the video is only 1 second long, in a sequence of 250 photos at 24fps
what's going on?

thanks!

some background info that may help:
jpegs created in photomatix
each jpeg is around 9mb


Sun May 16, 2010 5:09 pm
Profile
User avatar

Joined: Tue Apr 29, 2008 2:48 pm
Posts: 1144
Post Re: HELP with Quicktime pro, can't open my entire sequence
what is the naming format - are they number sequencially?

timt

_________________
Please check out how to embed a Vimeo link.
Tim T


Sun May 16, 2010 5:43 pm
Profile

Joined: Sat Feb 06, 2010 11:25 pm
Posts: 8
Post Re: HELP with Quicktime pro, can't open my entire sequence
the file names jump in 3's since i bracketed for 3 shots

i shot a different hdr timelapse as well and it only goes up to 1 second, i thought it may be my qt settings but i opened an old non hdr timelapse and it worked just fine


Sun May 16, 2010 6:03 pm
Profile
Post Re: HELP with Quicktime pro, can't open my entire sequence
u need rename-master


Sun May 16, 2010 6:44 pm
User avatar

Joined: Fri Apr 03, 2009 6:15 pm
Posts: 832
Location: Middle Earth
Post Re: HELP with Quicktime pro, can't open my entire sequence
Rename download at http://www.1-4a.com/rename/download.htm

_________________
Cloud hidden, whereabouts unknown …....YouTube channel 360timeimages
Canon 5D MkII, Canon 50D, EF 15 f/2.8 Fisheye, EF 24-105 f/4 L, Nikon 50mm f/1.8 AF-D, EF 100 f/2.8 Macro, EF 300 f/4 L, PClix,


Sun May 16, 2010 9:18 pm
Profile

Joined: Sat Feb 06, 2010 11:25 pm
Posts: 8
Post Re: HELP with Quicktime pro, can't open my entire sequence
worked like a charm :D
thanks fellas!


Sun May 16, 2010 9:25 pm
Profile
User avatar

Joined: Tue Aug 03, 2010 12:04 am
Posts: 11
Location: NorCal
Post Re: HELP with Quicktime pro, can't open my entire sequence
Is there a Rename Master equivalent for Mac users?


Tue Aug 03, 2010 12:10 am
Profile

Joined: Sun Aug 08, 2010 3:05 pm
Posts: 1
Post Re: HELP with Quicktime pro, can't open my entire sequence
I just did a Time Lapse of the Brooklyn Bridge and it did the same thing. I can not figure out how to get really Hi quality time Lapse movie in QT Pro 7.
I used a cannon 7d shot large jpegs and have about 320pic sequence.
I can get the sequence to work if I export as a low low res Quick Time but that is bad quality. I need it to be really high quality.
I am using a mac platform.
Any ideas?

Thanks

J


Sun Aug 08, 2010 3:44 pm
Profile

Joined: Wed Nov 18, 2009 8:09 am
Posts: 117
Post Re: HELP with Quicktime pro, can't open my entire sequence
virtualy wrote:
Is there a Rename Master equivalent for Mac users?


Hit versiontracker.com and have a look around. Must be something.

Automator is fairly simple to use to rename files. Applescript's Folder Actions/File Actions have several options that can be tweaked. There are online forums for Automator workflow exchanges and Applescript help.

bogiesan


Tue Aug 24, 2010 7:59 am
Profile
User avatar

Joined: Tue Aug 03, 2010 12:04 am
Posts: 11
Location: NorCal
Post Re: HELP with Quicktime pro, can't open my entire sequence
Quote:
Automator is fairly simple to use...


Much obliged.

_________________
I have not failed, I've just found 10,000 ways that won't work. ~Thomas Edison


Tue Aug 24, 2010 9:31 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore. pozycjonowanie